Diverse kunstnere

Hvis man var en af dem, der næsten ikke kunne vente på det kommende LCD Soundsystem-album, har man kunnet bruge ventetiden på soundtracket til Noah Baubachs nye film ‘Greenberg’. Det er nemlig kollektivets mastermind, James Murphy, der står bag det meste af det. Faren er bare, at man kommer til at kede sig. For det første er soundtracket temmelig kedsommeligt, og for det andet lyder det langt fra som LCD Soundsystem.

Ifølge Murphy selv har det da heller ikke været meningen, at soundstracket skulle være ‘hans plade’, men at musikken skulle passe til filmen. Og som lydside til en amerikansk komedie, hvor Ben Stiller spiller den midtvejskriseramte hovedrolle, giver det mere mening. Murphys 11 småsymfoniske popsange er fremragende produceret og stryger lytteren med hårene, men de gør så lidt væsen af sig, at man glemmer, de er der. Alene er de først og fremmest pæn og dygtig muzak.

Heldigvis indeholder soundtracket en håndfuld yderligere bidrag, hvoraf Sonics rockfesthit ‘Shot Down’ og Galaxie 500’s tidløse ‘Strange’ er de absolut bedste, mens de på anden side også er både gamle og velkende numre. Det bliver de selvfølgelig ikke dårligere af, men man får ærlig talt mere for pengene, hvis man køber én cd med Galaxie 500 eller Sonics.

Diverse kunstnere. 'Greenberg'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af