Fallulah – med kurs mod stjernerne

Lad det være sagt med det samme – 25-årige Maria Apetri aka Fallulah er i mine øjne den mest interessante danske sangerinde hørt meget længe. Og gennem den 50 minutter lange koncert på Pavilion Junior mandag aften imponerede Fallulah og hendes mandlige protegeer på fremragende vis det talstærkt fremmødte publikum med den ene intelligente og kringlede popsang efter den anden fra den fine debut ‘The Black Cat Neighborhood’.

Der blev vist klør allerede i åbningsnummeret – debutalbummets titelnummer. Backingbandet var til lejligheden udvidet med en yderst veloplagt blæsertrio, der fornemt leverede et ekstra eksotisk krydderi til de fine sange, og iført knaldrød læbestift og glimmerkjole tog den unge sangerinde iskoldt den store entertainers svære rolle på sig.

Fallulahs styrke ligger i sangenes alsidighed. Således kom hun fornemt fra den banjodrevne balkansjæler ‘Use It For Good’, over den hidsigt rockende ‘New York, You’re My Concrete Lover’ til den fantastiske afslutter ‘Bridges’, der denne aften blev indledt med blokfløjtesoli, hvor efter aftenens hovedperson iført hestekjole galopperede godt og grundigt ud af poppens mælkevej med direkte kurs mod stjernerne.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af