Efterklang – fortryllende vokaler

Den er næsten sikker hver gang med Efterklang. Torsdag aften på Odeon blev garantien for en god live-oplevelse da også indløst til fulde, da gruppen nok engang viste, hvordan man spiller en både medrivende og imødekommende koncert, også selv om man har et til tider komplekst bagkatalog i bagagen.

Da forsanger Casper Clausen gik på scenen, lignede han med de hvide shorts og det store smil mest af alt en glad skoledreng. Og hans ydmyge charme forplantede sig hurtigt til publikum. Efter de første strofer af ‘Alike’ blev scenen lidt efter lidt indtaget af en større besætning med blandt andet en blæsersektion og to korpiger. I det hele taget forførte Efterklang for alvor med sine vokalharmonier, der ofte inddrog hele orkestret og gjorde gruppens kompositioner til en fortryllende oplevelse. 

Det er svært at pege på egentlig højdepunkter i koncerten, da Efterklang med sin professionelle og kreative live-besætning på fornemste vis formåede at formidle bagkataloget. Dog var det især sangene fra det nyeste og tredje udspil, ‘Magic Chairs’, og i særdeleshed singlen ‘Modern Drift’, der vidnede om, at det seneste udspil mere tilgængelige udtryk for alvor er ved at nå ud til et bredere publikum.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af