Hot Hot Heat

Har du det ikke varmt nok i forvejen, skal du nok kunne få danset dig varm til Hot Hot Heats nye album, ‘Future Breeds’. De fire canadiere leverer også denne gang en bunke dansable melodier, der lynhurtigt sætter sig i hovedet og i benene. Desværre trænger musikken aldrig helt ind i de vitale organer, og hjertets aktivitet er begrænset til forpustede pulsslag. Men det skulle jo være så sundt.

Den energiske post-punk er ikke ligeså poppet og poleret som på de to foregående major label-udgivelser. Denne gang er Hot Hot Heat da også tilbage på et indie-label, og resultatet er en lyd, der ligger tættere på gennembrudspladen ‘Make Up the Breakdown’ end den seneste ‘Happiness LTD’. Guitaren har fået en anden hårdhed, og det lønner sig på det intense og nærmest maniske nummer ‘Implosionatic’, men resten af numrene får aldrig det samme livlige og friske udtryk, som prægede debuten. Trods gode numre som ‘Goddess on The Prarie’ og ‘Zero Results’ er det som om, temperaturen er faldet siden debuten og aldrig rigtig kommer tilbage i det røde felt på termometret.

Alligevel er Hot Hot Heat ikke helt kolde endnu. Der er stadig liv tilbage i den håndfuld catchy melodier, pladen rummer og endda mere end på det foregående album. Det virker dog som om, de har haft lidt for få idéer til et helt album, så derfor får albummet som helhed aldrig rigtig blodet i kog.

Hot Hot Heat. 'Future Breed'. Album. AFM/Target.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af