Ty Segall

Tidligere på året købte jeg alle lp’er, som jeg kunne få fingrene i, med de bøvede syredehoveder Thee Oh Sees fra San Francisco. Jeg var bjergtaget af deres besynderlige kluntede skrammelrock. Ty Segall kommer fra samme by og har også delt plads med gruppen på en 7″. På sit tredje album ‘Melted’ tumler han af sted som en snothvalp eller næsvis nevø til dem, for ligesom hos Thee Oh Sees er garagerocken her dyppet i syre og psykedelia.

Det er et album, som er herligt løssluppent og fuld af ungdommelig energi, den 23-årige Ty Segall skruet sammen. Et af den slags man kun kan lave, når man er i den alder, hvor snublende bliver til charme, inspirationer bliver til inspireret, og der er en evighed til morgendagen. Måske er det, som gør ‘Melted’ til et så underholdende og for stilen usædvanlig varieret album. Hvad enten det er den tunge blues-sag ‘Mrs.’ eller den nervøse knaldperle ‘Imaginary Person’, som vækker mindelser om hårdt savnede Jay Reatard, så leveres alt med smittende begejstring. Selv den flabede lille ‘Mike D’s Coke’, hvis eneste linje er »Drink Coca-Cola with me«, er det svært ikke at trække på smilebåndet over.

‘Melted’ har også ‘nummeret Girfriend’, som med sit frække rockabilly-swing, totalt out-fuzzede guitar og nonchalant cool vokal hører til bland årets absolut ‘must hear’-sange. Hvis man synes senere udspil fra bands som The White Stripes og Black Keys lydt halvtrætte, bør man kigge i denne retning.    

Ty Segall. 'Melted'. Album. Goner.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af