Morning Parade

Morning Parade er et britisk band. De har udgivet en ep. Den er ikke synderligt spændende. Disse tre sætninger repræsenterer cirka samme originalitet og nerve, som den britiske kvintets første udgivelse. Man kunne lade dem slippe her, men det gør vi ikke. 

Kombinationen af guitar, synth og stadiontrommer har efterhånden haft sine klør i nakken af os længe. Bedst som man lykkeligt drømte om, at de dage var talte, kommer de fem britiske arbejderdrenge fra Harlow med en brat opvågning. Den P3-venlige produktion lægger en tyk foundation ovenpå briternes idéforladte kompositioner, som aldrig er overraskende eller på nogen måde originale. Dertil hjælper det ikke, at forsanger Steve Sparrow ikke er nogen stor sanger.

Singlen ‘Under the Stars’ er et godt eksempel på, hvor meget bandet vil, og hvor lidt de formår. Der bliver jongleret med bankende clubsynth, balkanbeat-trommer og prog-guitarsolo, men de fumlende hænder taber det hele på gulvet.

Efterhånden som de fire numre skrider frem, hvoraf tre af dem har den næsten samme guitarintro, udtværes illusionen om et hårdtkæmpende rockband med en kunstnerisk vision, og Morning Parade reduceres til fem hithungrende, medieliderlige ‘ X Factor’-deltagere. Der svømmer mange gode og uopdagede fisk rundt i de britiske kanaler, desværre er Morning Parade en død én af slagsen.

Morning Parade. 'Under the Stars EP'. Ep. EMI.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af