We Are Enfant Terrible

Hold godt fast. We Are Enfant Terrible er en fransk trio fra byen Lille. De elsker mode. Og de spiller energisk electropop, typisk i 8-bit format. Hvis dine hipster-alarmklokker allerede nu ringer ud i advarsel, bør du måske ikke læse videre. Bevæbnet til tænderne med gameboys, gamle trommemaskiner og en god portion legesyge prøver WEAT over 12 skæringer at leve op til deres højtravende bandnavn. Desværre lykkedes det dem ikke helt at overbevise.

Om Thomas Troelsen og Superheroes var et stort hit i nordfrankrig er jeg ikke klar over, men ligheden på flere af numrenes opbygning, lyd og energi er slående, specielt på åbningsnummeret ‘Make You Laugh’ og senere i lo-fi popperen ‘Lobster Quadrille’. Men det er ikke blot de danske skygger, der trækker ind over franskmændende, da både Datarock og New Young Pony Club også spiller med bag scenetæppet.

Franskmændende bliver fanget lidt i deres egen stilisering, og det spænder virkelig ben for nogle potentielle ørehængere. Tit er det rodet, andre gange holder melodierne bare ikke. Til gengæld spiller det rigtig godt for dem, når de kontrollerer deres legesyge. Hyperenergiske ‘Spade Attack’ udemærker sig med højoktan 8-bit punk, ‘Wild Child’ lyder som en genfødsel af Tiger Tunes med fransk accent og lukkeren ‘So Fine’ lever godt op til sin titel.

Desværre efterlades lytteren med et rodet album, der aldrig kommer i nærheden af at sætte de tre franskmænd op på den piedestal de gerne vil bestige.

We Are Enfant Terrible. 'Explicit Pictures'. Album. Last Gang.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af