Vondelpark

Når Vondelpark ikke er en park i det centrale Amsterdam, dækker navnet over en britisk trio, som indtil for kort tid siden nød total anonymitet. Helt hemmelig er gruppen dog ikke længere, og med denne anden ep hos det toneangivende pladeselskab R & S er de tre medlemmer trådt lidt længere frem i rampelyset. I modsætning til pladeselskabets andre udgivelser i år, er hingsten denne gang dog ikke ensbetydende med eksplosiv og fremsynet dubstep.

Inspirationen til ‘nyc stuff and nyc bags’ skal i stedet findes midt mellem Air France og Mount Kimbie. Her kører drømmende strandpop gennem hele den elektroniske vridemaskine blot for at lyde endnu mere svævende på den anden side. Et lydbillede, som trækker mere på det solrige Californien end den storbyæstetik, titlen hentyder til. I hvert fald på overfladen. 

Længere nede ulmer jetlagget og storbymelankolien, hvor selv store følelser bliver små. Som når teksten drukner i synthesizere og anden elektronik på ‘TV’, mens den skrøbelige vokal blot fungerer som endnu et virkemiddel, der binder de flyvske produktioner sammen.

Uden at være storslået er ‘nyc stuff and nyc bags’ et af den slags bekendtskaber, der langsomt sniger sig ind på dig, og når det går op for dig, hvad der ramte dig, er det for sent. Hvis du først når dertil, er der dog ingen risiko for, at du får lyst til at vende om.

Vondelpark. 'nyc stuff and nyc bags'. Album. R&S.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af