Big Deal

Big Deal er en London-baseret dreng/pige duo. Om de er kærester, lærer og elev, venner, eller noget helt fjerde er flintrende ligegyldigt, i denne duo er kemien i hvert fald i top. Kun akkompagneret af to guitarer leverer Alice Costelloe og KC Underwood, gerne unisont, deres tekster om ung kærlighed og sårbarhed over 12 sikre skæringer.

Big Deal bestrider i den grad det simple. Selv om deres setup er smalt, er det intet problem at udfylde hele lydbilledet. De varme vokaler spreder sig igennem de sidste få sprækker, der dannes, når slackerdistorted guitar danser kinddans med akustisk guitar. Teksterne er hjerteskærende, blåøjede med et snert af smalfilmpoesi og iklædt melodier, der smukt balancerer imellem melankoli og optimisme.

‘With the World at My Feet’ rapporterer live fra ungpigehjerternes tårevæddede hovedpuder i form af en simpel, men meget medrivende melodi. På ‘Talk’ imponerer Alice Costelloes sårede vokal, men bliver først endeligt forløst, når KC Underwood supplerer. Det er den fantastiske blanding af underspillet forelskelse, teatralsk melankoli og et snert af sexuel spænding, der tilsammen skaber kemien. Den perfekte harmoni – simpelthen.

Så hvis du bliver deprimeret, når de tidligere så grønne, krøllede blade styrter til jorden, så er Big Deal i den grad anbefalelsesværdigt som soundtrack.

Big Deal. 'Lights Out'. Album. Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af