New Look

Det forgangne år har budt på flere mand/hustro-konstellationer, og canadiske New Look er de næste til at gribe brudebuketten i stafetten. Historien om smuk model møder berejst dj/producer-nørd og, undskyld klichéen, sød musik opstår, er vist hørt før. Der er dog intet trivielt over New Looks selvbetitlede debutplade.

Skåret med en slagterhånds præcision flyder legesyge synthlinjer i en lind strøm side om side med flyvske beats, og på toppen af bølgen surfer Sarah Rubas elegante og sødmefulde vokal majestætisk de fængende popmelodier. Ambitiøst er det, og selvom stemningen oser af de sene timer på en neonbelyst natklub, er den konstant tilstedeværende melankoli lidt af en partykiller.

Selvom hofterne fnyser fornærmet er der alligevel lidt at komme efter. Som eksempel den naive ‘Teen Need’, der vækker minder om romancer på sodavandsdiskoteket, og senere på synthfesten ‘So Real’, hvor en lille hær af synthstråler omsværmer sig Rubas sørgmodige vokal.

Tidligere på albummet er man blevet præsenteret for sødmefuld vellyd i form af pladens stærkeste track ‘A Light’, der med rytmisk overskud og simple virkemidler føder en lille popperle. I kontrast til dette nummer finder vi også pladens største svaghed. For tit vil New Look alt for meget på alt for kort tid. De mange eksperimenter resulterer i, at nogle af numrene virker abrupte og rodede. Der er ganske enkelt for mange tråde og for få knuder. Det er ærgerligt, da meget tyder på, at ægteparret har en masse på hjerte.

New Look. 'New Look'. Album. !K7/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af