Best Coast

Jep! Bølgerne, de letpåklædte tøser, de slackede surfer-dudes og – ikke mindst – solen skinner sgu stadig i det gyldne Californien. Og med det retoriske spørgsmål: »Why would you live anywhere else?« på det åbnende titelnummer opfordrer Best Coast nærmest til kollektiv folkeflytning og hedonistisk 24/7-beach partying på Vestkystens sandstrande.

Bethany Cosentino og hendes makker Bobb Brunos’ kærlighed til hjemstaten kender ingen grænser. I en fortsat døsig dis af dovne surfguitarer, The Ronettes-sødme og tekster, der er så bramfrie og lillepigenaive som nogensinde med Cosentinos overforsimplede sun/fun-rim, er der ikke meget nyt under den afblegende, californiske sol. Best Coast spiller stadig sløset og charmerende surfpop, der glitrer som solstråler i skvulpende bølger og lugter af salt, dåseøl og hjemmerullede joints.



Læs anmeldelse: Best Coast ‘Crazy For You’

Men denne gang er overfloden af distortede reverbs henvist til baggrunden, og i stedet er Cosentinos klare vokal fremme i spotlyset på de velproducerede popmelodier. Den katteglade dagdrivertøs kommer både omkring sin manglende økonomiske ansvarlighed, de utallige forsøg på en voksentilværelse og frustrerede kærlighedsbekendelser med slacker-to-the-max-hymner som ’Last Year’, high school-sjæleren ’No One Like You’ og den bittersøde ’Why I Cry’.



Det kan godt være, at Best Coast ikke har rykket sig meget længere væk fra sofaen end til stranden, men hvis man ikke fik nok af Best Coasts debutplade, så er toeren simpelthen et must til sommeren.

Best Coast. 'The Only Place'. Album. Wichita/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af