Here We Go Magic

Forsanger Luke Temple troede ikke sine egne øjne, da Here We Go Magic spillede på Glastonbury en tømmermandssøndag for to år siden. Foran scenen kunne han se Thom Yorke skeje ud i en syret dans, mens Radiohead-producer Nigel Godrich stod ved siden af og klappede i hænderne. Sidstnævnte står nu bag produktionen af bandets aktuelle album, og Yorke har flere gange udtalt sin hyldest til Brooklyn-kvintetten. Men hvordan er det så lykkedes for Temple og Co. at have den stærke duo i ryggen?

Here We Go Magic fortsætter lige der, hvor de i 2010 slap med deres andet album ’Pigeons’: Med repeterende krautrock-harmonier i et syrebad af dimensioner. Det kommer især til udtryk, når Luke Temples høje vokal synger strofer som »Not moving does not mean you don’t move« på ’I Believe In Action’, men flere steder savner man alligevel lidt mere musikalsk struktur i de evigdrømmende udskejelser.

Læs anmeldelse: Here We Go Magic ‘Pigeons’

Den dukker dog op på albummets mest vellykkede track ’How Do I Know’, hvor bandet krydser den sløvhed og hyperaktivitet, som ellers skiftevis dominerer de øvrige sange. Det er lo-fi roadtrip-indie á la den, som især War On Drugs har haft succes med på det seneste.

Om det så er i denne retning, at Here We Go Magic med tiden vil svæve, får vi at se. Men lige nu har de placeret sig et sted på mellemvejen – et sted mellem mani og magi.

Here We Go Magic. 'A Different Ship'. Album. Secretly Canadian/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af