Lukas Graham – skuffende ordinære

Lukas Grahams kometkarriere er ikke gået mange næser forbi, og lørdag eftermiddag kunne bandet så betræde NorthSides Green Stage foran flere tusinder regnvåde, trofaste fans. Dertil var forventninger hvor de skulle være, men havde man forventet mere end en smule fællessang, et par knap så bevingede ord mellem sangene af Lukas Forchhammer, eller glimtet af Magnums blottede bryst, blev man svært skuffet.

Men alligevel. Lukas Forchhammer synger sgu som han skal. Lad det være sagt. Det samme kan siges om bandet, der med Lovestick som supertight indpisker leverede et lækkert groovy lydtapet til Lukas’ udfoldelser. Om det var fordi, at de havde fået våde sko, som Lukas allerede fra start af brokkede sig over, eller om den store åbne scene var for stor en mundfuld, skal stå i det uvisse, men de fleste numre virkede alligevel mest af alt som triste coverversioner, blottet for nerve og indlevelse.

Læs live-anmeldelse: Eagles of Death Metal på NorthSide

Noget som især storhittet ’Ordinary Things’ led under. Til gengæld var der godt med indlevelse i Lukas’ interaktion med publikum. Der blev forklaret sangbetydninger (som for det meste begrænsede sig til øl, damer og gutter), danset regndans, og så fik en fans søster på forreste række sig også en, ikke synderligt elegant, sviner med på vejen.

Momentvis indfriede bandet dog de store forventninger. ’Only One’ var beskidt og umanerlig funky hele vejen igennem, ’Criminal Minds’ overlevede et kort teknisk uheld og blev endda bedre leveret efter det, og så var det også svært ikke at trække på smilebåndet, da Lukas smed godt og vel tre lag tøj for at slutte ’Drunk in the Morning’ iklædt den næsten ikoniske wife-beater, mens fællessangen buldrede løs. De små glimt løftede dog ikke det samlede udtryk til noget over en ganske ordinær oplevelse i selskab med de fire drengerøve.

Koncert. Green Stage.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af