Slowolf – intet interessant bag røgen

Der var lagt op til den helt store afsløring, da den barmavede og krigsmalede Andreas Asingh trådte ud af den massive røgsky på Pavilion Junior onsdag aften. Slowolf har nemlig ikke udgivet andet end nummeret ’See U In My Dreams’, og aftenens debutkoncert var derfor det endelige løft af sløret.

Læs live-anmeldelse: Khalazer på Roskilde Festival

Et bombastisk lydbillede af buldrende trommer og kraftige synth sprang lynhurtigt med ud af røgen og lagde op til den helt store afsløring. Det blev desværre al for voldsomt, for bagved kæmpede resterne for at komme igennem, hvilket gjorde det samlede lydbillede decideret kedeligt. Det bedøvede desuden Asinghs falsetvokal, som til tider lød direkte falsk.

Asingh nåede gerne at klø sig et par gange i håret mellem hvert nummer, og den totale mangel på glidende overgange gjorde det hele virkelig trægt. Hvert nummer byggede op til bombastiske monstre, men bedst som de var ved at få fat i gulvet, blev de slukket igen. Det manglende lydbillede bag trommer og synth betød desuden, at numrene lignede hinanden alt for meget.

Læs også: Street style fra Roskilde Festival

Med sit hiphop-gungrende beat kunne ’See U In My Dreams’ have kickstartet den manglende fest, men på det tidspunkt var publikum allerede trætte og irriterede. Asingh syntes ikke at bemærke det fra scenen, for han skiftede mellem en generel lad holdning og pludselig opvågnen, hvor han med kejtede klichévirkemidler forsøgte at få gang i publikum. Det skete dog aldrig, og indtrykket af Slowolf endte derfor som en slatten ballon, inden røgen overhovedet havde fået lov at lette.

Koncert. Pavilion Junior, Roskilde Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af