Pede B

Pede B har tidligere været fanget i MC’s Fight Nights boksering, der har fastholdt ham i et trygt men stilmæssigt fængsel af battle rap. Men støttet af DJ Noize har den københavnske rapper nu taget karrierens kvantespring og får endelig forløst sit potentiale som udgivende artist.

I forbindelse med det foregående album ‘Over askeskyen’ fortalte Noize, at han havde skubbet Pede B ud af tryghedszonen, så rapperen kunne udvikle sig, men at der var potentiale til mere. Produceren har nu trukket rapperen så langt ud af den skide boksering, at Pede endelig lykkes med et velskabt, velformet og velfortjent album.

Ved at slippe de sidste battle rap-greb fokuserer rapperen nu frigjort på tematik frem for enderim. Han er en følsom herre, nogle gange for følsom, men behandlingen af emner som fortrydelse, karriere, kæreste, venskab og et par flot fortalte skæbnefortællinger har aldrig været bedre.

Læs anmeldelse: Pede B ‘Over askeskyen’

Det timelange album er yderst lytteværdigt, for til Pedes meget forskellige beretninger væver DJ Noize (med flere) et patchwork af et musikalsk tæppe. Kompositionerne minder om traditionel orkestrering, hvilket giver mange numre en tilbagelænet rock-feel, der flere gange trækker tråde til Nobody Beats the Beats. Lyden er organisk i både samples, sang, piano, guitarklimperier og rocktemaer, men med masser af scratch og samples er hængerøven intakt.

Tryghedsnarkomanen Pede B skulle søge ukendt land for at finde hjem – og han har aldrig virket tryggere.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Pede B. 'Over askeskyen 2'. Album. Target.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af