Haim

Der er noget umiskendeligt charmerende over de tre Haim-søstre. Det beviste de ved deres nylige koncert i Vega, og de beviser det i sandhed på deres længe ventede debutalbum. Jungletrommerne lyder også fra start med den folk-poppede ’Falling’ og siden førstesinglen ’Forever’, der begge bæres igennem af mellemste søster Danielles emanciperende tekster og uprætentiøse vokal, der ligger et sted mellem Tracey Thorn og Stevie Nicks, inden den seneste single ’The Wire’ tager over.

Læs også: Se Haims cover af Miley Cyrus’ ‘Wrecking Ball’

Det iørefaldende nummer er et af de få, hvor Este og Alana også har deres egne vers, og selv om alle tre søstre er multimusikalske, er de nu bedst, når de bliver ved deres læst og ikke bryder ud af den genetiske treenighed, der heldigvis kendetegner det meste af pladen. ’The Wire’ bærer således også præg af en efterfølgende overdubbing, der fratager nummeret noget af den charme, som dens demo-version havde, hvorimod den semi-akustiske ’Honey & I’ omvendt fremstår langt mere ren og næsten Ry Cooder’sk i sit californiske frisind.

Læs også: Hør Haims debutalbum før tid

Netop spændet mellem det elektroniske og akustiske præger pladen og lykkes bedst på et nummer som ’If I Could Change Your Mind’, der karakteriseres af de tom-tom-trommer og hihat-fills, som ligeledes er blevet en del af trioens signaturelementer, mens ’My Song 5’ mest af alt lyder som et halvhjertet Timbaland-plagiat. Sidstnævnte stikker dog ud på en sympatisk udgivelse, som ikke foregiver at være andet eller mere end det, den er – og derfor ender tæt på det formfuldendte.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Haim. 'Days Are Gone'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af