The Broken Beats

Med lidt tilsnigelse kunne man kalde det et lyrisk konceptalbum. For på deres nye fuldlængde leverer The Broken Beats 11 fængende sange, der alle kredser om den utømmelige kilde: Kærligheden. Både når den gør dræbende ondt, og når den giver dig følelsen af, at du kan gå på vandet.

Efter tre års tavshed er danskerne tilbage, og de skriver stadig indiepop-sange, der hurtigt sætter sig fast med en imponerende lethed. De intelligente og meget funky basgange kombineret med de velkendte strygere er stadig en stor del af Broken Beats-universet, og heldigvis for det. Sange som ‘Restless’, singleforløberen ‘So Tell Me’ og ‘Breakup’ er sande popperler, og sidstnævnte må være den gladeste sang om et forlist forhold til dato. Og netop kontrastforholdet mellem de patosfyldte tekster og den glade indiepop, der får fødderne til at bevæge sig, går igen pladen igennem.

Midtvejs gør bandet dog noget, som de aldrig før for alvor har praktiseret: De skruer tempoet lidt ned. ‘Perfect Sky’ og ‘So Much Life’ er to storladne, mere eftertænksomme sange. Det mere tilbagetrukne lydbillede fungerer også for kvartetten, og giver Kim Munks varme vokal pladsen til for alvor at træde frem.

‘All Those Beginnings’ kommer dog tre måneder for sent – for var denne plade udkommet i juni, så havde folk danset til The Broken Beats’ fremragende indiepop hele sommeren.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
The Broken Beats. 'All Those Beginnings'. Album. Target.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af