Eloq fra den nye producertrio AV AV AV: »Det er fedt at kunne blande vores universer«

Eloq fortæller om, hvordan en sommerhustur ved Vesterhavet blev grundlaget for en ny supertrio af producere.
Eloq fra den nye producertrio AV AV AV: »Det er fedt at kunne blande vores universer«

Hvad der startede som en hyggetur i sommerhus, er blevet til et nyt fælles projekt for producerne Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad. Faktisk har de tre et helt album liggende klart, og har netop udgivet deres første nummer ‘All Good’.

»Vi tog af sted for at få et pust fra byen. Vi havde musikgrej med, og det skete bare pludseligt, at vi havde lavet tre sange, der ikke mindede om nogle af vores forskellige stilarter. Det var et miks, og vi syntes, det lød mega fedt«, fortæller August ‘Eloq’ Fenger om den sommerhustur ved Vesterhavet, der i efteråret blev starten på AV AV AV.

Og det er netop Unkwons melodiøsitet og Eloqs mere kaotiske indspark, der er blevet blandet i den nye trios tilbagelænede og primært instrumentale produktioner, hvor DJ Er Du Dum Eller Hvad har fungeret som en slags executive producer.

»Han laver film, så hans måde at høre musik på er anderledes. Det er fedt for Anders (‘Unkwon’ Dixen, red.) og mig, at han kan sidde og sige, ‘kan vi ikke prøve at få et klir ind der eller et break der’. Han hører nogle helt andre ting, end vi gør«, fortæller August.

Det har også været befriende for August og Anders at kunne træde ud af deres normale musikalske rammer og lave længere, knapt så kluborienterede tracks.

»Det er fedt at kunne blande vores universer. Han kan få det til at springe mere i luften, og jeg kan få lov til at køre nogle mere afdæmpede ting«, siger August om AV AV AV, der i øvrigt fik sit navn, fordi de tre sagde, ‘av av av, det er fedt’, hver gang de havde færdiggjort et nummer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af