Lone

Selv når Matt Cutler lægger stilen om, lyder han fortsat ikke som nogen andre.
Lone

Lone er en ener, og med sine futuristiske, jazzede, syrede, snørklede og spraglede kompositioner har Matt Cutler etableret sig som en af de måske mest genkendelige kunstnere i det elektroniske landskab. På ‘Galaxy Garden’ etablerede han sig ikke blot som en unik musiker, men i lige så høj grad som en glimrende producer, der ubesværet river lytteren med ind i sit univers.

Læs anmeldelse: Lone ‘Galaxy Garden’

Dette album er, som titlen måske antyder, mindre eksotisk og til dels mere beat-drevet. Lone er stadig maksimalistisk hele vejen, men han har denne gang en mere kontrolleret tilgang til sit håndværk. Hvor ‘Galaxy Garden’ lagde sig i slipstrømmen efter Rusties eksplosive ‘Glass Swords’, minder Lone denne gang mere om kunstnere som Shigeto og Com Truise tilsat et sundt skud adrenalin.

Førstesinglen ‘2 is 8’ blander et gyngende beat med et nærmest barnligt synth-sample, og med en blød, melodisk synth som sidste krydderi er det svært at sidde stille. Nummeret er et glimrende eksempel på Cutlers nye stil: Han har snævret paletten ind, men selv med begrænsede virkemidler sammensætter han uimodståeligt lækre lydbidder, der både fænger og fascinerer. Han gentager sig selv uden at være forudsigelig, blandt andet på ‘Restless City’ og ‘Airglow Fires’, der er blandt pladens bedste, men trækker generelt tråde til hele sit bagkatalog.

Der findes stadig kun én Lone, og selv når Matt Cutler lægger stilen om, lyder han fortsat ikke som nogen andre og dermed helt som sig selv.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Lone. 'Reality Testing'. Album. R&S.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af