Carly Rae Jepsen laver musik sammen Dev Hynes

Carly Rae Jepsen laver musik sammen Dev Hynes

Året er 2012 og ud af det blå rammer verdensplagen ‘Call Me Maybe’ – Carly Rae Jepsens irriterende catchy megahit, som alle enten elskede at hade eller hadede at elske.

Nu er der så gået over to år, siden man sidst hørte fra canadieren, men forleden dukkede hun op på Instagram – dog i helt nye rammer. Ved siden af hende sad nemlig produceren Dev Hynes og hans faste samarbejdspartner Ariel Rechtshaid, og med fulgte en tekst om, at trekløveret havde indspillet en sang sammen. Det er nye tider for Jepsen, der tidligere har arbejdet med de helt store popproducere. Rechtshaid har produceret for navne som Sky Ferreira, Beyoncé og Vampire Weekend, mens Hynes (blandt mange ting) var personen, som kom ind og hjalp lillesøster Solange frem med ‘Losing You‘, indtil de to faldt ud af det med hinanden i en mindre Twitter-storm.

Tiden vil vise, om de sammen får skabt progressiv popmusik, men at Jepsen har taget fat i de to sangsmede (og at de har sagt ja til det) er på papiret spændende nok i sig selv. Carly Rae Jepsens nye album ventes at udkomme i løbet af 2015, men indtil da er der ikke andet for end at vente på det, hun på Instagram kalder »En af sine favoritsange«.

Læs også: De 14 mest imødesete udenlandske album i 2015

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af