Her er ugens ni fedeste fester

Diskoprinsen Todd Terje indtager Kødbyen, Unkwon holder releasefest og så er der Hukaos-besøg på Nørrebro.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hukaos-crooner gæster Rust
Hukaos-crewet har med base i Aarhus markeret sig som et af de seneste års mest spændende nye r’n’b-knopskydninger. Mest opmærksomhed har Karl William tiltrukket sig, men stille og roligt begynder andre medlemmer at vise sig frem, heriblandt den engelsksprogede crooner Louis Rustum, der fredag giver natkoncert på Rust.

Rust Natkoncert: Louis Rustum
Fredag den 16. januar
Rust, København N

Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alternativ supergruppe giver klubkoncert
Fredag aften helliger Natbar til livekoncert, og denne weekend kan man opleve lidt af en alternativ supergruppe. Okay Easy består nemlig af medlemmer fra Ulige Numre, October Dance og Mother Lewinsky og henter inspiration i meditativt spinnende krautrock fra 70’erne. Dj’s denne aften er Mads Axelsen og Kim Las.

Natbar live: Okay Easy
Fredag den 16. januar
Natbar, København V

Læs mere om festen på Facebook

økologi
Økologisk techno på Harvey

Umiddelbart er der få fællesnævnere mellem økologi og en bytur i Kødbyen, men fredag mødes enderne – i hvert fald symbolsk – når klubkonceptet Økologi indtager Harvey. Menuen står på techno og house og på plakaten er tre navne: nNewyorker-dj og -producer Evan Baggs i selskab med Kirk Vincent og Torsten Cordes.

Økologi presents: Evan Baggs
Fredag den 16. januar
Harvey, København
V
Læs mere om festen på Facebook

Ohboy
Glitter og glamour

Som navnet antyder, er dj-duoen Glitter Boys altid garant for en flamboyant kluboplevelse. Lørdag sætter de fut under Jolene som special host for klubkonceptet Throwback, der frem over vil husere på Kødbyen-baren hver måned. Deres partners in crime denne aften er gennemrutinerede Thomas Madvig og Simon Witzansky.

Throwback
Lørdag den 17. januar
Jolene, København V

Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Humørfyldt discoprins sætter fut i Kødbyen
Det er ikke helt til at sige hvorfor, men med Lindstrøm, Prins Thomas og Todd Terje har Norge de seneste år haft deres helt egen tronfamilie af discoproducere. Sidste år tilhørte Terje, som sendte sit kækt titulerede debutalbum ‘It’s Album Time’ på gaden, der med både humor og glinsende grooves indtog dansegulve verden over.

Terje har tidligere vist sit værd under Distortion, men denne gang kan den norske discoklovn opleves på KB3 til et live-set. Glæd dig blandt andet til den uimodståelige ‘Inspector Norse’.

Todd Terje Live på KB3
Lørdag den 17. januar
KB3, København V

Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ny klub uden kønskasser
Lørdag slår Mainstream dørene op på Christiania med en erklæret ambition om at være Københavns nye rum for queer-fester. Så ja, navnet skal tages med en god dosis ironi.

Til det første arrangement lokkes der både med bål og darkroom, og så kan du slippe hæmningerne og vinke farvel til kønsstereotyperne til et solidt og kvalitetsbevidst udvalg af danske og udenlandske dj’s. Fra Norge og Tyskland kommer henholdsvis Drippin og Chance&Dark, suppleret af hjemlige navne som Kenton Slash Demon, Esben Weile Kjær og Mø, der optræder med under sit gamle punk-alias MOR.

Mainstream: The Opening Party
Lørdag den 17. januar
Mainstream, København S

Læs mere om festen på Facebook

Unkwon
Unkwon fejrer ny ep til egen klubaften

Produceren Unkwon, med det borgerlige navn Anders Dixens, inviterer til fest i anledning af hans nye ep ‘Wolves’, der netop er udkommet. Der sker til Dixens egen klubaften Heavy Waves, hvor vennerne Artur 8 og Sexy Lazer gør ham selskab bag pulten.

Heavy Wawes: Unkwon EP Release
Lørdag den 17. januar
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

What Happens får bind for øjnene
Tim Andresens langtidskørende What Happens-aften på Culture Box har denne gang slået sig sammen med Blindfold Recordings og Pete Oak, der kører underetagens Red Box. Aftenens vært og belgiske Seba Lecompte styrer hovedgulvet med house, techno og alt derimellem.

What Happens & Blindfold Recordings
Lørdag den 17. januar
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

VelvetKvinderne overtager BlueVelvet
Lørdag er der dømt kvindemagi bag pulten, når BlueVelvet i Studiestræde fortsætter stimen med danske kvalitets-dj’s. Ena Cosovic og PalmaLove har spillet sammen et utal af gange før (ofte på Culture Box), men denne weekend rykker makkerparret altså ind på BlueVelvet.

BlueVelvet
Lørdag den 17. januar
BlueVelvet, København K
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Breakin’ Sound 2015: De 10 mest lovende udenlandske navne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af