TLC vender tilbage – og de har brug for din hjælp

TLC vender tilbage – og de har brug for din hjælp

Efter 13 års albumpause har TLC annonceret, at de endelig vender tilbage med et nyt album, der samtidig er karrierens sidste. Og twistet? Det skal udelukkende finansieres via crowdfunding-sitet Kickstarter.

På den ikoniske pigegruppes nyoprettede Kickstarter-profil skriver Tionne ‘T-Boz’ Watkins og Rozonda ‘Chilli’ Thomas, at målet er at indsamle 150.000 dollars fra deres fans i løbet af den næste måned til at realisere indspilningen af opfølgeren til ‘3D’ fra 2002. Til gengæld er der diverse treats i vente, hvis man donerer en skilling til r’n’b-damerne.

For 50 dollars kan du for eksempel få en videotutorial sendt, så du selv kan lære TLC’s ikoniske dansemoves fra videoer som ‘No Scrubs’ og ‘Waterfall’, men er man villig til at hive de store sedler frem, kan man blandt andet komme en tur i biffen med duoen for 1.000 dollars eller holde pyjamasparty med ‘T-Boz’ for 5.000 dollars. Hvis du skulle have 7.500 dollars, eller lige godt 50.000 kr., for meget på kontoen, kan du til gengæld få dit helt eget photoshoot med duoen.

Det kan imidlertid undre en smule, at en af verdens mest succesfulde pigegrupper, der siden 90’erne har vundet fem Grammyer og solgt mere end 65 millioner album på verdensplan, må ty til crowdfunding for at finansiere deres album. Mon ikke, de har penge nok på lommen? I stedet er der måske snarere tale om et lidt fishy marketingstunt skabt for at hype et comeback, de færreste i dag måske har gået og ventet på? Det må tiden vise.

Læs også: Hør TLC’s første nye track i 10 år

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af