Top Track: Mark Ronson feat. Kevin Parker ‘Daffodils’

Top Track: Mark Ronson feat. Kevin Parker ‘Daffodils’

Mark Ronsons Bruno Mars-assisterede ‘Uptown Funk’ skulle lige have fat, men singlen (der blev udgivet i november) raserer nu hitlister i både USA og England. I ly af juleferien slap den britiske producer dog endnu et track fra sit kommende album, ‘Uptown Special’, i form af ‘Daffodils’, der har Tame Impalas Kevin Parker som vokal bidragsyder.

Læs også: Email på Reddit afslører: Tame Impala udgiver nyt album i 2015

Der bliver skruet fuldt op for funken, og den groovy bas sammen med de sprælske guitarlicks er af den slags, der giver én lyst til at pudse skoene og tage tidsmaskinen tilbage til Studio 54. Alligevel er nummeret af den mere afslappede slags, specielt takket være Parkers atmosfæriske vokal, der i Tame Impalas psychånd letter over nogle knasende synths, der både bipper og skratter, som var det en vinyl, der blev afspillet i 2054. Sjovt nok lyder nummeret til sidst som et rumskib, der skal til at lette mod det uendelige univers. Syrefunk, anyone?

Parker medvirker i alt på tre numre på ‘Uptown Special’, der udkommer den 26. januar.

Seneste Top Track: Viet Cong ‘Silhouettes’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af