Her er ugens 10 fedeste fester

Med lumre Valentinsdag-fester, en britisk techno-baron og Syg Nok-stemning på Nørrebro.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ny torsdagsklub med familiestemning og Berliner-associationer
Glød slår dørene op og byder velkommen til, hvad der kan blive dit nye elektroniske torsdagsfix. Bag den sorte facade i Nørregade vil der blive skabt en familiær stemning i intime små lokaler, hvor den rå indretning skal trække associationer til Berlins natteliv. Waqar, Lou Van, Nobles og flere står klar til at skyde det hele i gang.

Glød x The Grand Opening
Torsdag den 12. februar
Glød, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Syg pladerelease på Stengade
Kid Kishore er lidt af en levende legende i det mest kompromisløse hjørne af dansk elektronisk musik, også kendt som DJ Hvad og som en del af hardcore techno-gruppen Albertslund Terrorkorps og Nørrebro-pladeselskabet Syg Nok Records. Sidstnævnte holder hof lørdag aften på Stengade i anledning af en ny lp-udgivelse fra Lisbent & Peckerhead, der selvfølgelig optræder. Derudover kan man blandt andet få gennembanket sit korpus af gabber-produceren Color Climax Corporation, opleve Københavns eneste live-technoband, Frimærkeklubben, eller slå gækken løs til Moneyteams blanding af acid techno og gabber.

Syg Nok Records præsenterer: Lisbent & Peckerhead vinylrelease
Fredag den 13. februar
Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook
Kolonien
Elektronisk wellness

Den seneste tid har en gruppe festglade københavnere startet klubaftenen Wellness på Kolonien, der nu er nået til ottende udgave. Her gæster Najaaraq Vestbirk, der er en del af dj-kollektivet Apeiron Crew, men denne aften optræder under dj- og produceraliasset Courtesy. Ved hendes side står Jeppe Willumsen, der også er en del af house-duoen Wilma.

Wellness x Kolonien #8
Fredag den 13. februar
Kolonien, København K

Læs mere om festen på Facebook
SMK
Barok fredagsfest
Statens Museum for Kunsts hellige kunsthaller vil summe af liv, når museet svar på en fredagsbar, SMK Fridays, i samarbejde med Frost præsenterer ’The Baroque Edition’. Her kan man opleve en koncertinstallation med gruppen We Like We, en performance med barokkens instrumenter og høre Signe Høirup Wille-Jørgensen (Jomi Massage og Speaker Bite Me) dj’e.

SMK FRIDAYS #11
Fredag den 13. februar
Statens Museum for Kunst, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Søndagsklub holder fredagsfest
Hvis du ikke tør være alene hjemme fredag den 13. kan Because We Care hjælpe. Den normale søndagsfestarrangør i Kødbyen er rykket til fredag, og de lover elektroniske lækkerier og god stemning hele natten med pladevendere som Anton Smedegaard, Andreas Mandrup og Kim Kemi.

Because We Care
Fredag den 13. februar
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eksperimenterende englænder varmer op under Jazzhouse
Den yderst innovative brite Luke Abbott tager sine elektronisk kompositioner med, når han gæster Jazzhouse i anledning af Vinterjazz. Der bliver improviseret live, når Abbott mikser organiske lyde med synth og minimalistisk electro, der burde være i stand til at pirre både ens visuelle og auditive sanser.

Luke Abbott
Fredag den 13. februar
Jazzhouse, København K
Læs mere om festen på Facebook
BlueVelvet


Lummer Valentinsdag i BlueVelvets kælder
P6 Beat-radioværten Mads Axelsen indtager rollen som Cupido, når der på lørdag inviteres til både lummer og lækker Valentinsdag hos BlueVelvet, der holder til i kælderen under Skindergade 14. Det er selvfølgelig kærligheden, der er i fokus, og med sig har Axelsen et hold af dj’s, der vil gøre deres ypperste for at servere de bedste og mest episke love songs: Cæcilie Trier aka CTM, Eva Hurtigkarl, Esben Weile Kjær og til sidst Niels & Dennis, der normalt slår deres holder i Vinnie Who.

Mads Axelsen presents: Valentines Day Special
Lørdag den 14. februar

BlueVelvet, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Valentinsdag i kaotiske omgivelser
Har du ikke en date til Valentinsdag på lørdag, så kan du fejre den med pladeselskabet Posh Isolation, der sammen med Northern Electronics holder arrangement på Mayhem med navne som Lust For Youth, Varg og Puce Mary på plakaten. Forvent alt godt fra undergrunden i et virvar et genrer af mere eller mere eksperimenterende karat.

Valentine’s Day With Northern Electronics & Posh Isolation
Lørdag den 14. februar
Mayhem, København Ø
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Techno-baron indtager Culture Box
Det er en af de helt tunge drenge på den britiske elektroniske scene, der lørdag fyrer op under Culture Box. Siden 1990 har 46-årige Dave Clarke opereret som dj, producer og radiovært – et virke der fik den afdøde BBC-radiovært John Peel til at udnævne Clarke til ’The Baron of Techno’. Asmus Odsat og Mads Rehl assisterer ham i Black Box.

Culture Box presents: Dave Clarke
Lørdag den 14. februar
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rutineret pladevender i fri leg
Efter tidligere at have lagt rum til all night-sessions fra Djuna Barnes og T.O.M. har folkene bag Natbar inviteret endnu en rutineret rotte fra det københavnske natteliv til at give en maratonlektion. Fra kl. 23 og til lukketid står Mathias Mesteño således alene bag pulten, hvorfra han vil traktere med alt fra funk, rock og hiphop til disco og house.

Natbar x Mathias Mesteño
Lørdag den 14. februar
Natbar, København K
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: 15 uforglemmelige dansevideoer fra de seneste 15 år

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af