Ulige Numre, When Saints og Michael Møller udpeger talenter på Bremen

Ulige Numre, When Saints og Michael Møller udpeger talenter på Bremen

Bremen Teater er den 7. marts igen klar til at afholde Nye Toner, hvor de sammen med etablerede musikere præsenterer morgendagens stjerneskud. I år er det Nikolaj Vonsild fra When Saints Go Machine og Cancer, Carl Emil fra Ulige Numre og Michael Møller fra The Mountains og moi Caprice, der har udvalgt de tre navne.

Nye Toner så dagens lyd i 2012, og til den ottende udgave har Vonsild udvalgt trioen Kentaur, der desuden kan opleves den 24. februar (ligeledes på Bremen) til No3 Label NightCarl Emil præsenterer Virgin Suicide, der trods deres unge alder spiller hjerteskærende popmelodier, og til sidst har Michael Møller valgt at sende electropopbandet George Best på scenen.

Nye Toner er gratis for alle, men billetterne bliver ‘solgt’ efter først til mølle. Der vil være musikquiz inden og Natbar efterfølgende.

Nye Toner
7. Marts, Bremen Teater
Pris: Gratis entré
Billetter kan skaffes HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af