Video: ASAP Rocky hylder ASAP Yams med ‘Lord Pretty Flacko Jodye 2’

Asap-MOB_031014_Photo-by-Samy-Khabthani-8-717x375
ASAP Rocky slap i starten af året den minimale ‘Lord Pretty Flacko Jodye 2’, og nu har nummeret fået sig en passende syret video.

Her fester Rocky først løs på en natklub, for derefter at indtage et vaskeri med en flaske sprut og en håndfuld damer. Alt imens den nyligt afdøde ASAP Mob grundlægger, ASAP Yams’, ansigt figurerer i små glimt gennem hele festen.

I forbindelse med offentliggørelsen af den nye video på Tumblr, lavede ASAP Rocky også en Q&A med sine fans. Her kom det frem, at rapperen stadig arbejder på sit kommende album, der ifølge ham selv er »hans bedste værk nogensinde«, og at initialerne på albummet er ‘A.L.L.A’. Så kan du tygge lidt på den.

Se videoen hos Stereogum HER.

Læs også: Video: ASAP Rocky klar på det store lærred – Pharrell leverer soundtracket

Læs også: Must hear: Her er den seneste måneds 10 vigtigste sange

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af