Distortion Ø: Fire stærke navne tilføjet programmet

Distortion Ø: Fire stærke navne tilføjet programmet

I februar blev sløret løftet for Distortion Ø, den nye og to dage lange minifestival, der erstatter Havnefesten og Final Party. Nu har Distortion puttet fire stærke nye navne på programmet, først og fremmest den rutinerede og højst elskede DJ Koze (billedet), der flyver ind fra Tyskland.

Hertil drejer det sig om Ukendt Kunstner, veteranerne i Laid Back og den svenske house-dj og -producer Axel Boman.

»Ambition med Distortion Ø er at lave én stor non-stop-fest, hvor man bevæger sig fra scene til scene i løbet af aftenen og ud i natten. Når vi har hele ni scener, så er det for at kunne præsentere et bredt og særdeles eklektisk program. Vores musikalske fyrtårne bliver en smule mere kendte, end man har set til Final Party i de forgangne år«, siger Nis Sigurdsson, Distortions Head of Music.

De fire kunstnere slutter sig til de allerede annoncerede navne Cashmere Cat, Siriusmodeselektor, Omar Souleyman og Noir.

Distortion foregår i år den 3.-7. juni med gadefester onsdag og torsdag og Distortion Ø på Refshaleøen fredag og lørdag.

Læs også: Her er ugens 11 fedeste fester

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af