Distortion laver konceptet om – slår Final Party og Havnefest sammen til minifestival

Distortion laver konceptet om – slår Final Party og Havnefest sammen til minifestival

Distortion laver i 2015 om på deres hidtidige koncept. Gadefesterne på Nørrebro og Vesterbro bliver der ikke rykket ved, men Final Party og Havnefesten bliver slået sammen til den to dage lange musikfest, Distortion Ø.

Distortion Ø foregår fredag og lørdag i festugen – stadig på Refshaleøen – og en del af konceptet er altså, at man ikke længere kan købe billet til de enkelte dage. For at få adgang til Distortion Ø skal man enten investere i et Distortion Ø-pas (370 kr.) eller et Distortion Turpas (570 kr.), der også giver adgang til alle klubarrangementer ugen igennem.

Den nye minifestival kommer til at byde på ni scener og de første fire navne til programmet er klar nu: Cashmere Cat, Siriusmodeselektor, Omar Souleyman og Noir.

Den norske producer Cashmere Cat har arbejdet sammen med både Lana Del Rey og 2 Chainz, men toppen af dagens kransekage er tyske Siriusmodeselektor, der er et fællesprojekt fra Siriusmo og de evige feststartere i Modeselektor. Hertil danske Noir og den syriske bryllupssanger Omar Souleyman, der vender tilbage til Distortion.

»Det har taget os 15 år at finde et holdbart format, men vi er nu der, hvor jeg ikke turde drømme om, at vi ville ende: En folkefestuge i København, der kulminerer med en elektronisk musik-tour-de-force til Distortion Ø. Det føles helt rigtig nu at opgradere Final Party til Skandinaviens førende elektroniske musikfest«, siger Distortion-boss Thomas Fleurquin.

Turpas og Distortion Ø-pas er til salg nu via Billetlugen. Distortion foregår i år den 3.-7. juni.

Læs også: 15 uforglemmelige dansevideoer fra de seneste 15 år

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af