Her ugens 11 fedeste fester

Med farvelfest på Bakken, Sónar Copenhagen, Tinashe-afterparty, ‘Coco’-rapperen O.T. Genasis og label night med Vinnie Who.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Afskedsskål på Bakken
Efter to år med vanvittige og tørstige torsdagsfester på Bakken takker THRST-crewet af. Til at fyre den sidste festraket af med et ordentligt brag er der hyret et bundsolidt dj-line-up ind bestående af Eloq, Emil Lange DJ Er Du Dum Eller Hvad, Pato Siebenhaar, Joakim Skovbjerg og Krillefar, der optræder back to back.

THRST – The Goodbye Edition
Torsdag den 12. marts
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Busta Rhymes’ protegé rykker ind i Kødbyen
Long Beach-rapperen O.T. Genasis blev stjerne fra den ene dag til den anden, da hans hiphop-anthem ’Coco’ gik viralt. Selv om det virkede som om, han kom ud af ingenting, har Genasis været i branchen i årevis. Det var dog først, da Busta Rhymes fik fingrene i ham, at det hele begyndte at tage fart, og der er garanti for tunge beats leveret med masser af attitude, når O.T. Genasis indtager KB3. Resten af aftenen styrer Mr. Møller og El Magico pulten.

Chapters Thursday Takeover Presents: O.T. Genasis
Torsdag den 12. marts
Chapter, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Talenter folder sig ud i Aarhus
WhatWhat i Aarhus byder nye elektroniske kunstnere velkommen på scenen. Til konceptets anden omgang med den innovative basmusiker Jongpadawan i front, mens resten af aftenen byder på spændende nye acts som Filip Ja, Baychimo, Franska og Glubsk.

WHATWHAT #2
Torsdag den 12. marts
B-Huset, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Newyorker-rappere fester igennem
Var du ikke hurtig nok til at få billet til Flatbush Zombies og The Underachievers’ udsolgte dobbeltkoncert på Lille Vega, kan du trøste dig med, at de to newyorker-hiphopgrupper efterfølgende inviterer til efterfest lige rundt om hjørnet på Ideal Bar. Her optræder Felix De Luca og Yungest live, mens Viktor Midi og Stacks håndterer 1210’erne.

Flatbush Zombies + The Underachievers Efterfest
Torsdag den 12. marts
Ideal Bar, København V
Læs mere om festen HER

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fake Diamond indtager Bremen med Vinnie Who og Laid Back
Fredag bliver Natbar Live i Bremen overtaget af det danske pladeselskab Fake Diamond, der inviterer indenfor til label night med et spækket program af live-optrædende og dj’s. Man kan se frem til koncerter fra veteranerne i Laid Back og Vinnie Who, der giver smagsprøver fra sit kommende album, ’Harmony’, der er ude i slutningen af marts. Bag dj-pulten kan man finde medlemmer fra Mont Oliver og The Late Great Fitzcarraldos, mens også Esben Weile Kjær og Christian d’Or er på plakaten.

Fake Diamonds Records Labelnight
Fredag den 13. marts
Natbar, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amerikansk r’n’b-sanger inviterer til efterfest
Fredag aften optræder Tinashe i Lille Vega, men det er ikke den eneste chance for at opleve det amerikanske r’n’b-talent, der har arbejdet sammen med stjerner som ASAP Rocky, Iggy Azalea og Schoolboy Q. For efter koncerten fortsætter hun til afterparty på Hive, hvor hun i løbet af aftenen giver en kort klubkoncert.

Tinashe Afterparty
Freadag den 13. marts
Hive, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sónar indtager København
Siden 1994 har Sónar i Barcelona ikke alene udviklet sig til en af de mest toneangivende elektroniske festivaler i verden, den er tillige blevet et internationalt brand, der afholder events i storbyer verden over. Og nu er turen kommet til København. Fredag og lørdag bliver DR Koncerthuset invaderet af danske og internationale navne, der optræder på tre scener. Programmet er omfattende, men man kan blandt andet se frem til eksklusivt Trentemøller-dj-set, nye numre fra Kenton Slash Demon, britiske Metronomys catchy synthpop, den amerikanske electrorapper Zebra Katz og electronica-unikummet Jon Hopkins.

Sónar Copenhagen
Fredag den 13.-14. marts
Koncerthuset, København S
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Irsk house-frelser spiller i Boxen
Mano Le Tough har gennem de seneste år vist sig at være et sandt stjerneskud på den internationale klubscene. Den irske dj med et hav af erfaring kan lørdag opleves i Black Box, når han lader sine varme, melodiske og medrivende house-toner flyde. Red Box bliver styret med hård hånd af italienske Pisetzky og islandske Primal.

Just This presents: Mano Le Tough
Freadag den 13. marts
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

BlueVelvet


T.O.M skruer op for varmen i den fløjlsbløde kælder

Denne fredag bliver det ekstra lummert i de fløjlsbløde omgivelse hos natklubben BlueVelvet. Den ene halvdel af Lulu Rouge, nemlig den erfarne og dygtige T.O.M, slår vejen forbi den blå kælder i Studiestræde med pladetasken spækket af dunkle og sexede toner.

T.O.M @ BlueVelvet
Fredag den 13. marts
BlueVelvet, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Legendarisk Ibiza-klub popper op på Papirøen
Festøen Ibiza rykker for en kort stund til København, når legendariske Pacha indtager Papirøen. Ibiza-klubben har eksisteret i 40 år (med klubafstikkere til andre lande også), og et hav af house-musikkens allerstørste dj’s har besiddet dens pult. I løbet af aftenen kan man forvente alt fra dansere og akrobatik til ild og lasere, mens musikken blandt andet leveres af Pacha-resident Juan Diaz og danske festkonger som TooManyLeftHands og Jean Von Baden.

Pacha Ibiza Pop-Up Club
Fredag den 13. marts
Hal 2, København K
Læs mere om festen på Faceboook

Floorwars


Fyraftensøl med b-boys
Lørdag bliver Store Vega omdannet til en midlertidig dansekatedral, når breakdance-konkurrencen Floor Wars løber af stablen. Når vinderen er fundet, kan man rykke videre til afterparty på Harvey i Kødbyen, hostet af Boogie Juice. Her underholder italienske Uragun, russiske Shubin og Kid Cut fra Tyskland i selskab med Boogie Juice-residents.

Floorwars 2015 Afterparty
Lørdag den 14. marts
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Hiphop-homage: Syv gyldne 90′er-rapalbum, der ikke er lavet i 90′erne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af