NorthSide præsenterer Underworld som sidste hovednavn – fire nye navne på plakaten

NorthSide præsenterer Underworld som sidste hovednavn – fire nye navne på plakaten

NorthSide har ligget stille det sidste stykke tid, men nu er festivalen igen klar med nye navne. Et af dem hører hjemme helt i toppen af plakaten, da britiske Underworld har meldt deres ankomst. Derudover drejer det sig om islandske GusGus og danske Go Go Berlin og Scarlet Pleasure.

Underworld har været fast inventar på den elektroniske scene i England siden 90’erne, og duoen fik kultstatus, da de bidrog til ‘Trainspotting’-soundtracket med blandt andet ‘Born Slippy’. De stod desuden for at koordinere det spektakulære åbningsshow ved De Olympiske Lege i London i 2012.

GusGus kommer med melodisk techhouse fra Island, mens Go Go Berlin og Scarlett Pleasure leverer henholdsvis rock og pop – begge i dansable varianter.

Læs også: NorthSide afslører spilledage for nuværende kunstnere

Læs også: Legenden Grace Jones kommer til NorthSide – fem nye navne på plakaten

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af