Legenden Grace Jones kommer til NorthSide – fem nye navne på plakaten

Legenden Grace Jones kommer til NorthSide – fem nye navne på plakaten

NorthSide har løftet sløret for fem nye navne til årets program, hvis højdepunkt uden tvivl er den jamaicanske legende Grace Jones. Dagens andre navne er Savages, Carl Barât and the Jackals, Ulige Numre og Broken Twin.

Der er grund til at sætte et ekstra stort kryds i kalenderen til sommer, når NorthSide præsenterer, hvad der må karakteriseres som et vaskeægte ikon, nemlig Grace Jones.

Grace Jones kan nemt karakteriseres som et vaskeægte ikon. Den langbenede sangerinde blev ansigtet, der repræsenterede 80’ernes klubscene med sange som ‘Pull Up to the Bumper’ og ‘Slave to the Rhythm’, mens hendes stil og fremtræden revolutionerede musikscenen – blandt andet med det androgyne cover til 1981-albummet, ‘Nightclubbing’. Sideløbende kan Jones skrive skuespiller og model på CV’et, og til folk, der ikke kender hende fra musikken, ringer rollen som Mayday i James Bond-filmen ‘A View to a Kill’ måske en klokke.

Carl Barât fra nu gendannede The Libertines udsendte tidligere på året soloalbummet ‘Let It Reign’, og han kommer altså til Aarhus med bandet The Jackals. Hertil postpunkerne i Savages, som kommer med sangene fra deres intense debutalbum, ‘Silence Yourself’ fra 2013, mens det også rygtedes, at der arbejdes på nyt materiale.

Dagens hjemlige islæt kommer i form af snart ‘Grand Prix’-aktuelle Ulige Numre og Broken Twin, der med ‘May’ leverede et af sidste års bedste danske album.

Læs også: Her er 20 koncerter, du skal opleve i marts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af