Radiokanalen The Lake kuraterer koncertrække på Jazzhouse

Tilbage i august blev The Lake sat i søen. En alternativ radiokanal, der blandt andet har medlemmerne af Efterklang som bagmænd. Nu rykker konceptet ud på live-scenen, når The Lake fra den 19. til 30 marts kuraterer hele musikprogrammet på Jazzhouse.

Det drejer sig om 11 arrangementer i alt, hvor man blandt andet kan opleve Hype Williams-medlemmet Dean Blunt (billedet), der sidste udgav det sarkastisk fantastiske ‘Black Metal’. Herudover er der også en optræden fra Efterklang-medlemmernes nye band, Liima, og besøg af den hollandske cellist Ernst Reijseger, der blandt andet er kendt for levere musik til den tyske instruktør Werner Herzog.

Det hele starter i morgen aften, hvor østrigske Fennesz og norske Arve Henriksen støder hovederne sammen i en helt ny konstellation.

Se hele programmet på Facebook eller Jazzhouses website.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af