Video: Rangleklods giver følelserne frit løb til ‘Lost U’

Vi tøvede ikke med at kaste et Top Track-mærkat efter ‘Lost U’, den første single fra Rangleklods’ kommende album ‘Straitjacket’. Nu har sangen så fået sig en musikvideo.

I videoen til ‘Lost U’ udforsker duoen den desperate forløsning af undertrykt sorg, som to unge elskere gennemgår, mens de flyder længere og længere væk fra hinanden. Den kaotiske billedside supplerer flot det klaverbårne beat og Pernille Smith-Sivertsen falsetklare vokal, der emmer af sorg og fortvivelse, når man opdager, at den eneste ene alligevel ikke er det, man tror. I videoen er det desuden Asbjørn, som kan opleves ved siden af Smith-Sivertsen.

Rangleklods tager på en mindre forårsturné i løbet af marts, april og maj, hvor de spiller deres nye sange.

Læs også: De her 12 album skal du høre i marts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af