Video: Se Heimdals Sidste Vogter spille sin nye single ‘Ruller stadig’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I slutningen af februar løftede Kidd sløret for sit nye projekt, Heimdals Sidste Vogter, der i løbet af foråret sender ep’en ‘Heimdals port’ på gaden. Førstesinglen ‘Ruller stadig’ udkommer officielt senere i marts, men rapperen har nu været et smut forbi programmet ‘Jarins Corner’ på Silkeborg Regional TV, hvor han sammen med producerduoen Orbit Crew fremfører tracket.

Live-optrædenen af ‘Ruller stadig’ starter ved 14:10, mens resten af det 30 minutter lange program står på interview om det nye projekt.

»Det er vildt rart at starte på noget helt andet. Det er meget befriende, at jeg ligesom kan starte på nogle andre ting. Man kan godt blive fanget, det må næsten alle musikere kende, man kan komme til at blive fanget i en verden. Og så er det rart at komme ud i nogle andre verdener og skabe nogle andre lyde, der interesserer en«, siger Heimdals Sidste Vogter blandt andet til spørgsmålet om, hvordan det er at starte et nyt kapitel i karrieren.

Læs også: Top Tracks: Ugens ni bedste nye sange

Læs også: Kidd: 10 tracks jeg elsker at høre i tourbussen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af