Video: Vinnie Who drømmer sig væk fra hverdagen til ‘Only Dreaming’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Discoprinsen er død, for det er den syrede 70’er-rock, der hersker i Vinnie Whos nye video til ‘Only Dreaming’ fra det kommende album ‘Harmony’, der udkommer den 30. marts.

Med solskinsguitar og lyse klavertoner bliver scenen sat i et lille møntvaskeri, hvor hverdagen går sin gang, inden man flyder væk ind i Niels Bagges univers af neonfarver, der fordrejes i prismernes glans. ‘Only Dreaming’ er den klassiske kærlighedshistorie, der udfolder sig om drømmekvinden (i videoen spillet af Emma Acs), der desværre kun forbliver i drømmen, ligemeget hvor meget man drømmer om hende: »You’re only a dream / I’m only dreaming / but I used to believe«.

Vinnie Who drager på en lille Danmarksturné med ’Harmony’ til april, og så har Bagge desuden indgået en aftale med Tiger Music, hvilket betyder, at albummet vil kunne købes i alle landets Tiger-butikker på CD og vinyl til henholdsvis 30 og 50 kr.

Læs også: Vinnie Who: Fem inspirationskilder bag min nye lyd

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af