Den Sorte Skole giver ny klassisk koncert – se hele CPH Phils 2016-program

Den Sorte Skole giver ny klassisk koncert – se hele CPH Phils 2016-program

Fra 2014-2016 skulle Den Sorte Skole have givet en trilogi af koncerter sammen med DR UnderholdningsOrkestret. Desværre blev kun en af koncerterne gennemført inden orkestret blev nedlagt og projektet skrinlagt.

Nu er der dog kommet godt nyt med 2016-programmet til 60 Minutes-koncerterne, hvor CPH Phil blandt andet går sammen med de to pladevirtuoser. Programmet byder også på møder mellem det klassiske og rytmiske i fælleskoncerter med Broken Twin, Love Shop og Nikolaj Nørlund.

Især samarbejdet med Den Sorte Skole er et scoop, da duoen altså vil fremføre anden del af den trilogi, der er skabt i samarbejde med filmkomponisten Karsten Fundal. Værket tager afsæt i ‘Lektion #3’ fra 2013 og kommer til at bevæge sig dybt ned i det mørke univers.

Koncerten med Broken Twin giver mulighed for at høre Majke Voss Rommes debutalbum ‘May’ i ny opsætning, inden hun dedikerer sig til at skrive nye sange. Jens Unmack og Love Shop fejrer i 2015 deres 25 års jubilæum, og Nikolaj Nørlund har skrevet en række nye dansksprogede sange kun til koncerten med CPH Phil.

Læs også: Her er 16 koncerter du skal opleve i april

60 minutes of Den Sorte Skole
10. februar
Konservatoriets Koncertsal

60 minutes of Broken Twin
11. februar
Konservatoriets Koncertsal

60 minutes of Love Shop
12. februar
Konservatoriets Koncertsal

60 minutes of Nikolaj Nørlund
13. februar
Konservatoriets Koncertsal

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af