Hør Blaue Blumes ‘Candy’ – første nummer fra deres kommende debutalbum

Hør Blaue Blumes ‘Candy’ – første nummer fra deres kommende debutalbum
Foto: Jonas Bang

Her i april er det to år siden, at vi første gang skrev om Blaue Blume og deres flyvefærdige debutsingle ‘New Years Eve’. Efter sidste års solide ‘Beau & Lorette’-ep er det danske artrock-firkløver nu endelig på trapperne med deres debutalbum, hvorfra de nu har delt åbningsnummeret ‘Candy’.

Som altid er Jonas Smiths fintfølenede og højtstemte vokal i centrum, og så er det nogle ret fine melodier og forløb, som kvartetten i løbet af de fem minutter får foldet ud på melodisk vis. Helt indtil Smiths Jeff Buckley-agtige melodrama-hyl til slut.

Blaue Blume kan i weekenden opleves til Spot Festival i Aarhus. Debutalbummet lander senere i 2015.

Læs også: Her er 16 koncerter du skal opleve i maj

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af