Offspring i Tivoli udvider med stærkt internationalt program

Offspring i Tivoli udvider med stærkt internationalt program

I starten af september er det tid til den fjerde udgave af Offspring Festival i Tivoli, men tingene er ikke som de plejer. Festivalen har i år valgt at sætte stort fokus på internationale artister, og der gemmer sig masser af stærke kunstnere i de 17 navne, som i dag er blevet føjet til årets program.

For det første britiske Novelist, der i en alder af bare 18 år er en af de vigtigste rappere i grime-scenens nuværende renæssance. Også fra England kommer Låpsley (billedet), som vi i starten af året kårede til et udlandets mest lovende navne. Forventningerne blev indfriet, da Holly Lapsley Fletchers (som Låpsley altså er døbt) udsendte sin mere end fine ep ‘Understudy’, der bød på lækker og elektronisk soul i samme åre som James Blake.

Herudover er amerikanske Son Lux også en stærk booking – det elektroniske projekt er blevet udvidet til en trio og udgiver til juni det nye album ‘Bones’.

Resten af programmet ser således ud: Cisilia (DK), Thomston (DK), Marika Hackman (UK), Elias (S), Patrick Dorgan (DK), Tora (AUS), Sabine Ddumna (S), Anya (DK), Eaves (UK), Gavin James (IRL), Sea Change (NO), Charlie Cunningham (UK), JP Cooper (UK), Kesi (DK).

I alt skal 25 kunstnere på plakaten, der bliver fuldendt i august.   

Læs også: Her er 13 danske festivaler du skal glæde dig til

Offspring
4.-5. september
Tivoli
Billetpris: 150 kr for begge dage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af