Video: Sia fuldender sin Maddie Ziegler-trilogi med ‘Big Girls Cry’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år allierede Sia sig med den unge danserinde Maddie Ziegler i to spektakulære musikvideoer og et hav af imponerende tv-optrædener, og nu er duoen på banen igen. Denne gang giver den unge dame den helt alene som ekspressiv mimiker i ét lang skud og med et væld af følelser.

Sia fik med sin seneste video til ‘Elastic Heart’ kritikerne på nakken, da mange mente, at det bare 12-årige dansestjerneskud fra ‘Chandelier’-videoen ikke burde optræde med den granvoksne skuespiller Shia LaBeouf i så intens en dans. Måske derfor optræder Maddie Ziegler alene denne gang, men resultatet er ikke desto mindre ligeså betagende som sine forgængere.

Læs også: Video: Sia og Shia LaBeouf taler ud om kontroversiel ‘Elastic Heart’-dans

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af