Raske Penge og Højer Øye langer ud efter politikerne på ‘Blæst igen’ og ‘Ik stol på dem’

Raske Penge slap i forgårs tracket ‘Ik stol på dem’, og i dag har han så fulgt op med den 2000F-producerede ‘Blæst igen’ – begge bliver gæstet af B.O.C.-rapperen Høyer Øye også kendt som Benny Jamz.

De nye tracks stammer fra Raske Penges kommende album ‘Indtil nu’, der kommer til at være en blanding af gamle og nye numre: »Det er normen i jamaicansk dancehall. Man udgiver singler, og når man så synes man har nok, samler man dem til et album. På mit album kommer der dog også til at være en håndfuld helt nye numre«, siger han.

Raske Penge, der ikke er bange for at sige sin mening, sender da også på begge numre kæpheste afsted mod politkerne med stykker som »I politikere må være helt baske / hvis i selv tror på det, i holder fast ved / monopol til piller, tobak og vin / ude i fremtiden skriger de af grin« og »Ik stol på dem, nej ik stol på dem / hverken regering eller statsting, de er korrupte og det ved de godt selv / sådan er det over hele verdenen«.

Du kan downloade begge numre på Raske Penges website HER.

Læs også: Raske Penge omfavner fremtiden på den nye ‘Hvem ved?’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af