Video: Se Mikal Cronins komiske remake af Natalie Imbruglias ‘Torn’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Besøgte du flittigt MTV i 1997 er der en stor chance for, at du har set Natalie Imbruglias ‘Torn’-musikvideo minimum 100 gange. Albumaktuelle Mikal Cronin har nu givet 90’er-klassikeren en nyfortolkning, men videoen til garagerockerens ‘Turn Around’ er alt andet end et en-til-en remake af den oprindelig sødsuppe.

Det vil næsten være synd at afsløre nogen af overraskelserne, men det er komikerne Kristen Schaal og Kurt Braunohler, der spiller de to hovedroller.

Videoen er en del af Youtube-kanalen Jashs ‘$5k Video’-serie, hvor kunstnere altså får 5.000 dollars til at lave en musikvideo ud fra egen idé. Bag Jash står blandt andet Michael Cera og Sarah Silverman.

Læs anmeldelse: Mikal Cronin ‘MCIII’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af