AV AV AV – overlegen trio var i fuld kontrol

AV AV AV – overlegen trio var i fuld kontrol

Der var fra start noget overlegent over den koncert, AV AV AV gav, mens aften blev til nat over Apollo Countdown. Hver gang publikum skreg på lette drop blev det ignoreret, og da masserne flere gange endda forsøgte at klappe Eloq, DJ Er Du Dum Eller Hvad og Unkwon hen imod noget med noget basarm, kørte den elektroniske trio blot videre i deres eget tempo. De havde en plan.

Stødende synth, som kunne stamme fra en overspillet sci-fi-film fra 80’erne, blev afløst af dundertung bas og et beat i halveret tempo. Tudehornet nikkede med hovedet til Distortion og anarkiet, som kiggede frem et par gange i et ellers stramt komponeret sæt. Lidt for få gange.

Fra tid til anden lød det helt tysk på den måde, at man, hvis man lukkede øjnene, næsten kunne tro, at det var Moderat på scenen. Inspirationen var i hvert fald til at lure, både i forhold til den organiske lyd og de stramme visuals.

Men det var det overlegne, vi kom fra. AV AV AV og deres filmiske lydflader var i kontrol, og måske var de det endda også for meget, for da trioen med ordene »er I klar til at høre noget techno?« lod sluserne gå, hævede koncerten sig først rigtig op til den nattefest, det store publikum var kommet efter. Det ville have klædt trioen at tillade sig selv at give slip noget tidligere. For da de gjorde det, gik det amok.

AV AV AV. Koncert. Roskilde Festival, Apollo Countdown.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af