Beck is back – hør den nye funky ‘Dreams’

Beck is back – hør den nye funky ‘Dreams’

Efter at Beck sidste år, på trods af lidt kontroverser, vandt Grammy-prisen for årets bedste album, har han gået stille med dørene – nu er den dog blevet sparket på vid gab med den funky ‘Dreams’.

Beck har udtalt til radiostationen Alt 98.7, at ‘Dreams’ »startede ud som en heavy garage-ting, men blev så meget mere dance – en eller anden slags for hybrid«, ligesom han afslørede, at det kommende og tilhørende album ikke har hverken titel eller udgivelsesdato endnu.

Nummeret er Beck i sit mest poppede humør som det starter ud med en funky og discoficeret guitar med en solid base fra trommerne, inden tracket skifter over i et mere beskidt og garagerock-orienteret univers. Hvis ‘Dreams’ lægger stilen for Becks kommende album, har han altså igen taget form som en musikalsk forvandlingskugle og gået væk fra den folkede stemning, der var på sidste års ‘Morning Phase’.

Beck spiller på Smukfest til august.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af