Blaue Blume krænger sjælen ud på den rørende ‘Thinking of Roxy’ – Danmarksturné også offentliggjort

Blaue Blume krænger sjælen ud på den rørende ‘Thinking of Roxy’ – Danmarksturné også offentliggjort

De har tidligere teaset med ‘Candy’, men den rørende ‘Thinking of Roxy’ er første officielle single fra Blaue Blumes stærkt imødesete debutalbum, der forventes at udkomme i sensommeren.

Jonas Smiths har sjældent lydt så besat og betagende, og det er der sådan set en ret god grund til. Allernederst (under videoen) kan du læse hans udlæg af baghistorien for ‘Thinking of Roxy’, og det er i sin helt egen ret en ganske smuk lille historie om kærlighed.

Singlen er ude i dag, og så har den danske kvartet sideløbende annonceret en mindre Danmarksturné i slutningen af efteråret.

Blaue Blume
13/11: Gimle, Roskilde
14/11: Kulturmaskinen, Odense
19/11: Pitstop, Kolding
20/11: Studenterhuset, Aalborg
21/11: Voxhall, Aarhus
26/11: Store Vega, København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»’Thinking of Roxy’ føles som den mest personlige af alle teksterne på pladen. Det var den nemmeste at skrive, men den hårdeste at synge. Generelt ynder jeg at bruge min stemme som et instrument og gør meget ud af, at mine melodier skal kunne fortælle historier i sig selv, men med denne sang var det vigtigt, at stemmen blev tekstens redskab og ikke omvendt. Den skildrer en epokegørende episode i mit liv, hvor jeg til en fest slog min hånd ned i et glas for at få hendes opmærksomhed. Jeg var fuld og husker fra øjeblikket ikke meget andet end min rasende jalousi, glasskårene i mine knoer, blodet på trapperne, på min skjorte, i mit ansigt, tårerne i hendes øjne og i mine. Da jeg ligger på skadestuen og hun sidder ved siden af mig, mens jeg bliver syet i hånden, føler jeg mig, hvor absurd det end måtte lyde, lykkelig. Vi går gennem gaderne tidligt om morgenen, hjem til band-lejligheden på Gråbrødretorv, og ligger os ned i en seng i det bagerste rum. Det sidste jeg tænker, inden jeg falder i søvn med hendes åndedrag i mit, er, at jeg bare vil leve et godt og simpelt liv. Ingen drøm syntes større end den om hende«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af