Er Miguel den største ladies man lige nu? Se dampende hed ‘Coffee’-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er ikke noget at sige til, at store dele af det kvindelige befolkning er vilde med Miguel. Han kan smelte smør med sin stemme, hans overkrop står skåret i granit, og så er han ifølge teksten til ‘Coffee’ den slags type, der også bare gerne vil se sin udkårne sove: »I don’t wanna wake you / I just wanna watch you sleep«.

‘Coffee’ stammer fra Miguels kommende album ‘Wildheart’ (ude den 29. juni), og videoen underbygger stemningen om den amerikanske crooner som r’n’b’ens førsteelsker lige nu. Her i en hed kærlighedshistorie med en blåhåret skønhed, hvor tingene lidt over halvvejs for alvor bliver intense.

Men Miguel er jo ikke typen, der bare vil have sex – han ser også frem til kaffen morgenen efter. Svigermors drøm. Kind of.

Læs også: Mere fløde fra Miguel – hør tre nye tracks fra ‘WildHeart’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af