Mere fløde fra Miguel – hør tre nye tracks fra ‘WildHeart’

Mere fløde fra Miguel – hør tre nye tracks fra ‘WildHeart’

Flødeprinsen Miguel har sat nedtællingen til sit andet album ‘WildHeart’ i gang. Albummet udkommer på mandag, men allerede nu kan man høre tre numre fra pladen – blandt andet den Lenny Kravitz-gæstede ‘Face the Sun’.

Tidligere er man stødt på den ekstremt lumre ‘coffee’, og ud fra de tre nye numre – ‘Flesh’, ‘…goingtohell’ og førnævnte ‘Face the Sun’ – forsøger Miguel stadig at indtage rollen som alles førsteelsker.

‘WildHeart’ bliver opfølgeren til Miguels solide debut, ‘Kaleidoscope Dream’ fra 2012, og du kan høre de tre nye numre HER via Factmag, eller forudbestille pladen via iTunes, og få fem sange fra pladen med det samme.

Læs også: Mens vi venter på ‘WildHeart’: Miguel om syv essentielle album i hans liv

WildHeart:
1. ‘abeautifulexit’
2. ‘DEAL’
3. ‘the valley’
4. ‘coffee’
5. ‘NWA’ (feat. Kurupt)
6. ‘waves’
7. ‘what’s normal Anyway’
8. ‘Hollywood Dreams’
9. ‘…goingtohell’
10. ‘Flesh’
11. ‘Leaves’
12. ‘Face The Sun’ (feat. Lenny Kravitz)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af