Premiere: Hør første single fra The Rumour Said Fire-frontmands nye soloprojekt

Premiere: Hør første single fra The Rumour Said Fire-frontmands nye soloprojekt
Foto: Khan Gia

Man skal helt tilbage til 2012 for at finde The Rumour Said Fires seneste (og ret fremragende) album ‘Dead Ends’, men man må umiddelbart vente endnu længere på nyt fra den danske kvartet. Frontmand og sanger Jesper Lidang har nemlig netop løftet sløret for sit nye soloprojekt HÔN, der udgiver et debutalbum via Tambourhinoceros senere i 2015.

Nedenfor kan du høre førstesinglen ‘Silent Lover’: Et indblik i Lidangs kreativitet på egen hånd, der umiddelbart ligger langt fra den folkede og dreampoppede lyd, som The Rumour Said Fire har excelleret i gennem årene.

Sangskrivningen i HÔN er præget af Lidangs fascination af hiphop-beats og 80’er-trommemaskiner, og resultatet er alternativ elektronisk pop, der udover masser af synths blandt andet flirter med r’n’b i vokalarbejdet.

»Jeg har ikke noget statement om, hvad der er mest ægte eller mest mig, jeg konstaterer bare, at jeg har disse følelser, og så starter jeg beatet og håber på opløsning«, siger Lidang, hvis vokal i ‘Silent Lover’ indtager et hav af forskellige følelser og personligheder.

Læs anmeldelse: The Rumour Said Fire ‘Dead Ends’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af