Her er ugens syv fedeste fester

Med stjerne-dj'en Richie Hawtin og after parties til Vanguard og Stella Polaris.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trailerpark Festival med overdådigt program
På torsdag starter tre dage med Trailerpark Festival i Copenhagen Skatepark, og her er både kunst, et spritnyt tech-program og masser af koncerter på programmet – tjek det tætpakkede program HER. Sidst men ikke mindst er Trailerpark en fucking god fest, skulle man af uransagelige årsager ikke have så meget interesse i alt det andet, der foregår.

Trailerpark Festival
30. juli – 1. august
Copenhagen Skatepark
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Brandy fejrer nyt menukort på Bakken
For lidt tid siden åbnede Bakken i Kødbyen også op for en restaurant, og torsdag til lørdag kan man få mexicansk mad på El Barrio. Restauranten har nu fået nyt menukort, og det fejres med lidt gratis drinks, inden Bakkens torsdagsklub Brandy tager over med blandt andet Eloq, Dixen og Simon Serbern bag dj-roret.

Brandy
Torsdag den 30. juli
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Velvet
B2b på BlueVelvet

Det er to veteraner, der for længst har bevist deres værd, som fredag indtager Indre Bys BlueVelvet. Waqar og Kim Kemi har både sammen og hver for sig et nattelivs-cv, der vil få de fleste danske dj’s til at løbe den anden vej med halen mellem benene, og denne aften vender de altså plader back to back.

BlueVelvet
Fredag den 31. juli
BlueVelvet
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vanguard-efterfest
Fredag og lørdag er det tid til dette års Vanguard Music Festival i Søndermarken, men festen stopper ikke, når det officielle musikprogram lukker ned kl. 23.00. Lørdag er der nemlig after party i Pumpehuset, hvor Lord Finesse står som vært, mens pladespillerne indtages af J Rocc, Boogie Blind, Pladevennerne og flere. Der er gratis adgang, hvis man har Vanguard-armbånd.

Vanguard Late Night
Lørdag den 1. august
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Superstjerne kommer til Culture Box
Ser man forbi EDM-kulturens udbredelse er Richie Hawtin en af dj-kulturens allerstørste stjerner, og den canadiske dj og producer har som pladevenner, Plastikman og pladeselskabsbagmand været en galionsfigur i den moderne techno. Lørdag vender han tilbage til Culture Box med et not-to-miss-set.

ENTER.Sake With Richie Hawtin
Lørdag den 1. august
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

KB18 rykker til England
Under overskriften Hello UK lover et firkløver af stærke danske dj’s britisk house nonstop fra 24.00 til luk (som i eventen bliver signaleret af et flot ‘?’). Det er Eloq, Unkwon, Brynjolfur og Rasmus Rekyl, der står for at transportere gæsterne mentalt fra Kødbyen og til et forladt varehus i London.

Hello UK
Lørdag den 1. august
KB18
Læs mere om festen på Facebook

Stella
Stella Polaris fortsætter natten ud

Søndag kommer årets Stella Polaris til København, men vil du have mere end chill-out i Frederiksberg Have, fortsætter løjerne på Jolene i Kødbyen med arrangementets officielle afterparty. Stella Polaris eget dj-crew vil være at finde bag pulten, mens der også loves noget meget specielle, hemmelige gæster.

Stella Polaris afterparty
Søndag den 2. august
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Fra Young Thug og Shamir til Rhye og Vince Staples: 13 koncerter du skal opleve i august

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af