Mac DeMarco inviterer alle sine fans hjem til kaffe og deler nye numre

Mac DeMarco inviterer alle sine fans hjem til kaffe og deler nye numre

Tidligere på måneden inviterede han sine fans til BBQ- og lytte-fest, hvor han langede lune pøller over grillen, mens mini-albummet ‘Another One’, der officielt er ude til august, skramlede igennem fra et bil-anlæg. Nu har musikverdenens ubestridte hyggeonkel gjort det igen: Mac DeMarco har inviteret alle sine fans på en kop kaffe i sine private gemakker.

Den canadiske singer-songwriter og fuldtids-gavtyv har afsløret, at han i slutningen af nummeret ‘My House by the Water’ fra det kommende album deler adressen til sin bolig i Far Rockaway, New York, således at fans kan kigge forbi til en kop kaffe. Om det hyggelige (og små-vanvittige) påfund, udtaler storcharmøren:

»Sådan som jeg ser det, skal du have lyttet til hele albummet til dets slutning, før du har adressen. For det andet, hvis du overhovedet overvejer at komme hjem til mig, må du være en slags superfan. Og for det tredje ligger det i sådan en underlig del af New York, at hvis de rent faktisk kommer derud, fortjener de en kop kaffe«.

Mac DeMarco kan foruden i sit hjem fanges på både Store Vega og Voxhall henholdsvis den 19. og 24. september. ‘Another One’ lander den 7. august, men DeMarco har allerede delt halvdelen af mini-albummets otte numre, senest ‘I’ve Been Waiting for Her’ og ‘No Other Heart’, som kan høres herunder.

Læs også: Her er de 10 bedste hiphop-mixtapes fra de seneste 3 måneder

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af