Vennetjeneste: Kenton Slash Demon og Taragana Pyjarama remixer hinanden

Vennetjeneste: Kenton Slash Demon og Taragana Pyjarama remixer hinanden

De kan begge opleves til ugens Trailerpark Festival, og som en lille opvarmning har Kenton Slash Demon og Taragana Pyjarama nu delt to remixes, hvor duoen tager sig af Nick Kold Eriksens soloprojekt og omvendt.

»Vi har lyttet rigtig meget til Nicks ‘Ariel’-plade. Den minder os på mange mange måder om de trance-numre, vi lyttede til for ti år siden bare uden at være fuld på. Vores idé var at mixe hans univers og filmiske stemninger ind med vores inspirationer fra UK’s 90’er-rave-scene«, siger Silas Moldenhawer fra Kenton Slash Demon, mens Taragana Pyjarama også havde en idé om at forene to universer: »Jeg prøvede med remixet at gå efter en lyd i forlængelse med ‘Ariel’-ep’en, og ellers holde en idé, jeg havde, om at lade nummeret stille og roligt stige i tempo hele tiden. Det synes jeg lykkedes, håber folk kan lide det«, siger Eriksen.

Taragana Pyjarama spiller på Trailerpark Festival torsdag, mens Kenton Slash Demon er på lørdag nat.

Læs også: Trailerpark Festival klar med årets spilleplan

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af